Over Sylvia Faijdherbe

Leuk dat je meer over mij wilt weten. Feedbackfactor is opgericht door Sylvia (1986) met als missie: ‘met een andere bril, een andere manier van kijken op een andere manier veranderen door middel van de ervaring met paarden’. Tegenwoordig woon ik met mijn vriend in Nieuwveen, een dorp in het groene hart van Nederland. Ik ben de trotse eigenaar van een prachtige Haflinger, hij heet Denzel.

Van oorsprong ben ik bedrijfskundige. Ik behaalde mijn master bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit en specialiseerde mij in leiderschap en management van verandering. Tussen 2010 en 2020 werkte ik in het bankwezen. Sinds mei 2020 ben ik werkzaam binnen voor een gemeente in Zuid-Holland. Eerst als leidinggevende binnen het ruimtelijke domein en tegenwoordig als Senior adviseur HR & Organisatie. In mijn werk heb ik veel ervaring opgedaan met reorganisaties, verandertrajecten, werkgeluk, procesoptimalisatie (Lean), vastgoed en leidinggeven.

Mijn passie voor paarden en het helpen van mensen bij hun ontwikkeling komt voor mij samen in het coachen met paarden. In 2020 heb ik met succes de opleiding Equine Assisted Coach level 1 afgerond. Daarnaast ben ik aangesloten bij NOBCO, de beroepsvereniging voor coaches. Als persoon en coach ben ik toegankelijk, leergierig, analytisch, gedreven en communicatief vaardig.

Ik ben geregistreerd als European Coach Practitioner bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en de European Mentoring & Coaching Council (EMCC). Ik onderschrijf de Internationale Ethische Code en het Klachtenreglement van de NOBCO | EMCC.

Kortom ik ben een bedrijfskundige verandercoach met inzet van paarden.

Wil je meer weten over coaching met paarden, mijn werkwijze of heb je een specifieke vraag? Stuur mij dan gerust een bericht.

Scroll naar boven