Individuele coaching

Wil jij jezelf beter leren kennen? Begrijpen waarom je op een bepaalde manier op anderen reageert? Loop je bijvoorbeeld als leidinggevende tegen een probleem aan? Wil je inzicht in jouw manier van leidinggeven? Wil je inzicht in jouw kwaliteit of juist in jouw ontwikkelpunt? Kun je als medewerker wel wat hulp gebruiken bij jouw individuele ontwikkeling of loopbaan? Leer je liever door te ervaren dan te praten?

Dan is een individuele paardencoaching iets voor jou.

Paardencoaching is in tegenstelling tot gewone coaching gericht op de ervaring tussen jou en het paard. Waarbij het paard alleen het hier en nu kent en feedback geeft zonder oordeel.

In de coachsessie kan het paard als metafoor voor een persoon of situatie in het dagelijks leven (op het werk) staan. Door bewust te worden van het effect van jouw energie en handelen op het paard kun je hier ook mee experimenteren. Zeker als je in het dagelijks leven of op je werk dingen anders zou willen doen, maar je bijvoorbeeld nog niet weet hoe.

Hoe kan Feedbackfactor hierbij helpen?
Paardencoaching is een ervaringsgerichte manier van leren. Het doel is om bewust te worden van je eigen gedachtes, aannames, gedrag, gevoelens en patronen. Om uiteindelijk je eigen oplossing te vinden, waarbij de feedback van een paard kan helpen. Tijdens een coachsessie kun je door mij als coach gevraagd worden om een bepaalde activiteit met het paard uit te voeren. Het is niet noodzakelijk om kennis van paarden te hebben en/of te kunnen paardrijden. Je blijft met beide benen op de grond.

Wat biedt Feedbackfactor?
De coachsessie duurt ongeveer 1 á 1,5 uur. Gun jezelf een bijzondere en veelal leerzame ervaring met een paard in de buitenlucht. De coachlocatie ligt in de randstad.

Tarief
Voor meer informatie, de mogelijkheden voor een traject en een maatwerkofferte neem dan contact met mij op. Het tarief is afhankelijk van het aantal coachsessies, de locatie die gehuurd moet worden met de paarden etc.

Scroll naar boven