Feedbackfactor

De ‘factor’ feedback is essentieel in persoonlijke ontwikkeling maar ook als het gaat om het groeien van een groep mensen tot een goed samenwerkend team of een succesvol bedrijf. Door feedback te geven kun je elkaar helpen, stimuleren en ondersteunen. Maar ook bedrijven worden beter door de feedback van klanten.

Kortom door feedback van anderen leer je nog beter waar jouw ontwikkelmogelijkheden liggen, of waar je als team of bedrijf nog kunt verbeteren.

Feedbackfactor is opgericht door Sylvia (1986) met als missie: ‘met een andere bril, een andere manier van kijken op een andere manier veranderen door middel van de ervaring met paarden’. Daarbij wil ik zowel het individu als teams helpen om aan eigen inzichten en verbeterpunten te werken en daarmee duurzaam te veranderen en als organisatie toekomstbestendig te blijven.

De grootste factor bij coachen met paarden is de feedback die het paard geeft op basis van jouw lichaamshouding, ademhaling of andere kleine signalen. Waarbij het paard alleen het ‘hier en nu’ kent en feedback geeft zonder oordeel.

Scroll naar boven