Aanbod feedbacksessie

Geef jij leiding aan een groep mensen, maar is het nog geen goed samenwerkend team? Klagen medewerkers via jou als leidinggevende over andere collega’s? Zie je groeipotentie in jouw team? Stuit je tegen weerstand in het team? Of blijven de resultaten achter op het doel?

Medewerkers ervaren drempels om feedback te geven aan collega’s of aan jou als leidinggevende. Terwijl die feedback essentieel is om als team verder te ontwikkelen. Door feedback kunnen teamleden elkaar helpen, stimuleren en ondersteunen. Vraag je als bedrijf feedback aan jouw klant? Waarschijnlijk wel. Vraag je dit ook aan jouw interne klant, de medewerkers?

Happy People = better business

Ook tijdens reorganisaties en verandertrajecten binnen een organisatie is het belangrijk medewerkers mee te nemen in het proces. Een aantal medewerkers bij elkaar is nog niet een goed functionerend team. Is het bedrijf nog startend of bezig met veranderingen zoals een reorganisatie, dan is het werken aan een team juist van belang. Ook ruimte en oog hebben voor rouw/verlies van een oud team en de start van een nieuw team horen hierbij.

Hoe kan Feedbackfactor hierbij helpen?
Door als team de drempels te bespreken en met elkaar te oefenen in het geven van feedback helpt Feedbackfactor in de ontwikkeling van het team.

Wat biedt Feedbackfactor?
Feedbackfactor organiseert feedbacksessies met teams waarin theorie over feedbackgeven behandeld wordt. Drempels waarom feedback onderling niet of onvoldoende gegeven wordt besproken. Elkaar een warme douche te geven qua sterke eigenschappen, elkaar beter te leren kennen. Maar uiteindelijk ook te oefenen in een vertrouwde omgeving met het geven van feedback aan elkaar.

Een traject feedbacksessies bestaat tenminste uit drie bijeenkomsten met het team. Deze sessies vinden plaats op kantoor of indien gewenst bij de paarden.

Parallel aan dit traject is het mogelijk om ook individuele coachsessies te organiseren, zie hiervoor link naar individuele coaching.

Voor specifieke teamcoaching op een specifiek thema, zie teamcoaching.

Tarief
Het tarief van het traject is afhankelijk van de omvang van het team, het aantal sessies en de duur per sessie. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden en offerte te bespreken.

Scroll naar boven